Zilele calduroase de vara, mult asteptate de toti, trebuie intampinate cum se cuvine. Asigurarea unei protectii corespunzatoare contra razelor puternice ale soarelui este indispensabila. Orice doamna si domnisoara va dori sa isi puna in evidenta insa tinutele de vara, deci misiunea lor va fi de a gasi un echilibru intre estetica si protectie.

Cu siguranta orice reprezentanta feminina stie deja ca palaria este accesoriul vestimentar care poate rezolva o mare parte a acestei provocari. Acopera cu succes podoaba capilara si totodata constituie un element de design deosebit.

Cu atat mai mare este lista optiunilor la Pami, e-shop-ul in care e imposibil sa nu gasesti un model pe placul tau. Cate preferinte, atatea modele!

Palarii de plaja de la Pami, pentru eleganta si protectie contra soarelui!

Recomandarea Pami pentru cele dintre voi care doriti ca palaria sa vi se potriveasca pana in cel mai mic detaliu este sa alegeti palaria in functie de forma fetei. In acest mod fiecare va gasi modelul care sa ii ofere echilibru din punct de vedere asimetric.

Chiar si in conditiile in care esti greu de multumit vei gasi palaria care sa te insoteasca pretutindeni in aceasta vara!

Recomandarea Pami este sa optezi pentru un model cu bordura lunga daca ai fata ovala. Exista in acest sens o varietate de modele dintre care poti alege in magazinul online. Este forma care iti va oferi o imagine echilibrata, potrivita. Un model cu calota mai ingusta nu va face altceva decat sa creeze disproportie cu latimea pometilor. Te poti raporta si la inaltimea ta atunci cand faci aceasta alegere. Latimea palariei poate fi cu atat mai mare cu cat esti mai inalta.

In schimb pentru fata alungita mai potrivit este sa alegi o palarie cu bordura moale, care se aseaza oblic pe fata, de preferat pana la linia sprancenelor. Iata o solutie excelenta pentru a dobandi un aer parizian deosebit.

Fara nici o indoiala, alegerea potrivita pentru fata rotunda este palaria cu calota inalta, cu borduri nerigide. Aceasta te va completa perfect.

Modelele cu borduri inguste devin o optiune ideala pentru fata patrata. Este de preferat sa mergi pe aceasta varianta pentru a obtine un look cat mai feminin. Prin asimetria lor, reusesc cu succes sa induleasca liniile fetei tale.

Nu in cele din urma, daca esti inzestrata cu o forma triunghiulara a fetei, este mai bine sa mergi pe varianta palariilor cloche sau trilby. Acestea te vor completa cel mai bine. De preferat este un model care sa iti acopere fruntea.

Daca ai in vedere aceste repede, cu siguranta vei gasi palaria care sa te puna cel mai bine in evidenta vara aceasta. Descopera la Pami o multime de palarii dama de plaja si comand-o pe cea care iti place. Acceseaza site-ul Pami.ro si te poti bucura de preturi excelente.